« ادامه مطلب تاثیر رنگها بر روند بهبود بیماری ها »
… رنگ سبز
تاثیر جسمی: ترمیم بافتهای استخوانی
تاثیر روحی: آرامشبخش
سبز یکی از ترمیم کنندههای قوی برای بازسازی سلولهای عضلانی، استخوانها و سایر بافتهای مشابه است. این رنگ خواص ویژهای برای ترمیم بافتهای آسیبدیده عضلانی دارد، به همین دلیل است که بانداژی که برای بستن دست و پای شکسته استفاده میشود به رنگ سبز طراحی شده است. رنگ سبز همچنین به جهت ارتباطی که با چاکرای قلب دارد موجب تنظیم انرژی حیاتی در قلب شده و حساسیتها و احساسات انسان را تحتتاثیر خود قرار میدهد. به اعتقاد درمانگران رنگ درمانی، رنگ سبز متعادل کننده رشد انسان است و خاصیت تسکیندهنده و آرامشبخش دارد. این رنگ همچون رنگ آبی به کنترل فشار خون در بدن کمک کرده و اختلالات خواب و خستگیهای مزمن را در بدن برطرف میکند.
دانشمندان چه میگویند؟
افراد مبتلا به کمردرد یا دیسک کمر با تابش رنگ سبز روی موضع دردناک میتوانند دردهای این ناحیه را تسکین دهند. به گفته دانشمندان انگلیسی تاباندن رنگ سبز بر استخوان شکسته و ترکخوردگیها میتواند ترمیم بافتهای استخوانی را تسریع کرده و به کاهش درد کمک کند.
مورد علاقه شرقیها
شیوه درمانی رنگ درمانی اگرچه سابقهای دور و دراز دارد و قدمت آن به هزاران سال پیش باز میگردد اما این شیوه بهصورت علمی و کاربردی از سال 1870 از سوی متخصصان و پزشکان بهعنوان شیوهای از درمانهای طبیعی شناخته شد. سالها بعد کتابهای مختلفی درباره این شیوه درمانی و تاثیرات شفابخش آن در درمان بیماریها به رشته تحریر درآمد و خواص درمانی رنگها بر فیزیولوژی و روح و روان افراد به ثبت رسید، بهگونهای که بسیاری از درمانگران طب سنتی و مکمل در مکاتب طب سنتی هند، چین و ایران از این شیوه برای درمان بیماران خود استفاده کردند. اما نکته مهمی که در شیوه درمانی رنگ درمانی وجود دارد پرهیز از استفاده سرخود از رنگها برای درمان بیماریهاست. انرژی و تاثیر رنگها بر روحیات و حالات انسان به حدی زیاد است که استفاده نابجا و نامناسب از برخی رنگها ممکن است حالات ناخوشایندی را به فرد منتقل کرده و مانع از بازگرداندن سلامت به بدن بیمار شود. از این رو لازم است برای استفاده از این شیوه درمانی بهصورت مستقیم تحت درمان و نظارت یک متخصص رنگ درمانی قرار بگیریم.
شیوه رنگدرمانی
درمانگران با کمک رنگها بهصورت تابش مستقیم یا غیرمستقیم بر بدن بیمار به درمان بیماریها میپردازند. گاهی ممکن است درمانگر با کمک رنگها و نورهای رنگی بهصورت مستقیم و از طریق مشاهده رنگها در طول روز به درمان بیماری بپردازد. مثلا از بیمار بخواهد که بخشی از دیوارهای خانهاش را به رنگ زرد در آورد یا لباسهایی به رنگ سبز یا آبی بپوشد. گاهی درمانگر از رنگها بهصورت موضعی در نقاط خاصی از پوست یا ستون فقرات استفاده میکند و در مواقعی با کمک تصویرسازی شرایط درمانی را برای بیمار بهوجود میآورد تا به کمک رنگها درمان شود. رنگها ارتباط انکارناشدنی با کانالهای انرژی و مردینها در بدن دارند، از این رو هر یک از چاکراها با رنگی خاص مرتبط است.
رنگ درمانی2